Gespecialiseerd aannemingsbedrijf voor uw buitensportaccommodaties en groenvoorzieningen.

Rugbyveld (American Football) aangelegd door Bouma sport & groen

Bouma Sport en Groen is als IRB approved supplier een grote speler op de Internationale kunstgrasmarkt. Getuige de meer dan 100 referenties die wij als IRB approved veld hebben opgeleverd, kiest de opdrachtgever voor de zekerheid van een partij en een product dat zich heeft bewezen.
In de internationale referentielijst is een overzicht van IRB approved velden te vinden die door Bouma Sport en Groen zijn aangelegd. In Nederland zijn wij trots dat wij de kunstgrastoplaag bij de Nijmegen Universteit hebben geleverd en recent het eerste gecombineerde IRB-FIFA1-2star en Americam Football veld hebben aangelegd bij de Arnhem Falcons.

De systemen

Bouma Sport en Groen heeft voor de Rugbysport het product Optimum 65 RGF ontwikkeld. Een zeer dicht getufte 65 mm mat die gebruik maakt van een combinatie van monofilament (Optimum) en een speciaal ontwikkelde linked-monofilament.
Vezeldichtheid, combinatie van monofilament en linked monofilament zorgen voor optimale stabiliteit en slidingvriendelijkheid. Het RGF systeem kan desgewenst met of zonder shockpad worden aangeleverd. Alle systemen geïnstalleerd op een shockpad voldoen ook aan de FIFA1-2 star eisen en het systeem zonder shockpad aan de FIFA 1 star eis. Indien Rugby als medegebruik wordt gezien, kan worden gekozen voor de standaard Optimum 60 op shockpad. Standaard worden de systemen ingestrooid met SBR en zand (of een mix hiervan). Desgewenst kan er ook worden gekozen het SBR te vervangen door high-performance CRYO (een toppiger, consistente vorm en slijtvaster).

De keuze voor CoolPlay
Naast het gebruik van SBR of Cryogeen afgestrooide systemen heeft FieldTurf het CoolPlay systeem ontwikkeld. Het CoolPlay systeem is een uniek en gepatenteerd 3 lagen infill systeem, voorzien van een 100% natuurlijke PureFill afstrooilaag. Met Coolplay kiest de opdrachtgever voor:

Bouma Sport & Groen

BSNC      ISA Sport      VCA

Bedrijfsgegevens

Meerweg 18
9482 TE Tynaarlo
0592-541404

info@boumasportengroen.nl 

T. 0592-541404
info@boumasportengroen.nl 

Rugbyveld laten aanleggen?

Over ons

Bouma Sport & Groen BV  is uw totaal partner voor het realiseren, renoveren of onderhouden van al uw buitensportaccommadaties. Door samenwerking met diverse partners kunnen wij altijd op uw wensen inspelen.
 

Sitemap

Bouma Sport & Groen
Bouma Sport & GroenBouma Sport & GroenBouma Sport & Groen