Gespecialiseerd aannemingsbedrijf voor uw buitensportaccommodaties en groenvoorzieningen.

Kunstgras aanleggen door Bouma sport & groen uit Tynaarlo, Drenthe

Voetbal is een van meest gespeelde sporten en meest populaire sporten van de wereld. Om de ervaring nog beter te maken is het van belang dat de ondergrond heel erg goed is. Het beste dat wij te bieden hebben voor voetbal is ons kunstgras gemaakt met de Fieldturf optimum vezel, dit kunstgras is gemaakt om zo dicht mogelijk bij de eigenschappen van echt gras te komen, maar heeft de duurzaamheid die alleen kunstgras kan bieden.

Kunstgras Bouma Sport & Groen Speelplezier gegarandeerd

Door de goede samenstelling heeft het kunstgras een buitengewoon goede veerkracht (resilience), waardoor het speelt zoals een echte grasmat. En zo ziet het er ook uit! Tevens een groot voordeel van ons kunstgras is dat het ook met slechter weer goed bespeelbaar blijft en veel minder snel slijt dan echt gras.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd wat Bouma Sport & Groen voor u kan betekenen op het gebied van kunstgras? Neem dan direct contact met ons op en wij geven u vrijblijvend advies. Of lees eerst nog even over hybride of natuurgras.

 

Bouma Sport & Groen

BSNC      ISA Sport      VCA

Bedrijfsgegevens

Meerweg 18
9482 TE Tynaarlo
0592-541404

info@boumasportengroen.nl 

T. 0592-541404
info@boumasportengroen.nl 

Kunstgras voetbalveld laten aanleggen?

Over ons

Bouma Sport & Groen BV  is uw totaal partner voor het realiseren, renoveren of onderhouden van al uw buitensportaccommadaties. Door samenwerking met diverse partners kunnen wij altijd op uw wensen inspelen.
 

Sitemap

Bouma Sport & Groen
Bouma Sport & GroenBouma Sport & GroenBouma Sport & Groen